tiistai 3. kesäkuuta 2008

Kesää...

Aika rientää, tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi, ainakaan blogiaan päivitettyä. Onhan se monena päivänä ollut mielessä, varsinkin kun olen nähnyt pihalla sopivia kuvauskohteita, mutta aina ne on vaan jäänyt kuvaamatta. Tänään ryhdistäydyin ja otin kuvan meidän kesäilmeen saaneesta verannasta ja jo aikaa sitten tuunatuista paidoista. Tässä he siis ovat:



Tuo veranta on kesäisin yksi lisähuone talon alakertaan, ihanaa lisätilaa, vaikkei iso olekaan. Talvisin on toiminut lähinnä rattaiden ja vaunujen yms. säläpälän varastointitilana. Ilta-aurinko lämmittää ihanasti isoista ikkuinoista ja jos ovi eteiseen sattuu olemaan kiinni, tunnelma on iltapäivästä alkaen varsin kasvihuonemainen. Meillä ei ole mansikkamaata pihalla, joten päätin tehdä sen verannalle; ikkunalla roikkuu jo mansikanraakileita :) On tuolla myös yrttejä, paprikaa ja chiliäkin. Ei tuo veranta vielä ihan lopullisessa kesäkunnossa ole, mutta alku tämäkin!



Nämä t-paidat pojille olivat hetken mielijohde, kun sattumalta löysin lastenvaatesäkeistä pari lähes käyttämätöntä bodya, kokoa hassun iso. Olivat siis Isommalle hankittuja, mutta jääneet käyttämättä kuivaksi opettelun myötä. Otin siis sakset käteeni ja normaalista poiketen leikkasin raa'asti haaraosan ja hihat, tuosta noin vaan, sen enempää mittailematta poikki, naks naks. Tuunauksen viimeisteli yhtä huoleton leikkaus resorinpaloja ja sur sur! Ja ihan käyttökelpoiset noista tuli, ainakin kotioloihin. Olen aika ylpeä, että keksin ihan itse tehdä bodeista jotakin, sillä olivat jo viittä vaille saamassa hylkytuomion. Tarvetta noille myös löytyy, varsinkin pienempi vaihtaa asua nykyään useamman kerran päivässä, kun meidän "minä itse" 1 v on päättänyt haluta syödä ihan itse, vaikkei vatsaan asti pääsevät ruokamäärät näytä järin isoja olevan :) mutta minkäs teet kun suuttuu tulisesti, jos edes pientä apua yrittää tarjota... Meidän lapsi, ihan selvästi!! :D

1 kommentti:

Saiu kirjoitti...

Teiän veranta näyttää ihanaiselta... hitsi kun kaikki suunnitelmat menee puihin... noh.. jos sitä pääsisi jaloilleen ennen kuin kesä on ohi.. ;)